Maand van de tanden

Laat gratis de tandjes van je dier controleren!

Bij ons is maart de maand van de tanden en dit gaat gepaard met leuke acties!

Gedurende heel de maand maart kan je een gratis tandconsultatie inplannen bij onze dierenartsen waarbij de tanden van jouw dier worden gecontroleerd. Hond, kat en konijn zijn welkom! Slechte tanden kunnen onder andere zorgen voor tandpijn, ontstekingen en een slechte adem, iets wat we liever voorkomen.

Wat mag je van zo'n gratis tandconsult verwachten?

  • de dierenarts controleert de tanden van je huisdier
  • op basis hiervan krijg je uitleg over hoe jij het gebit van je dier gezond kan houden en/of verbeteren
  • je krijgt de kans om vragen te stellen met betrekking tot mondhygiëne
  • én je krijgt achteraf nog een goodiebag mee naar huis!

Wil je graag dat wij GRATIS de tanden van je dier nakijken en advies op maat geven? Plan je tandconsult dan snel in bij één van de dierenartsen via 013/32.79.59.

(Deze consultaties zijn korter dan normaal omdat we enkel tijd plannen voor het nazicht van het gebit. Heb je ook nog andere vragen? Plan dan een gewone consultatie in. We willen graag voldoende tijd kunnen nemen om te luisteren naar jou, je dier te onderzoeken en uitleg te geven. Een afspraak inplannen kan telefonisch maar ook makkelijk online via www.mijndieren.eu/hetneerhof.)

Bovendien geniet iedere klant in maart van 10% korting bij aankoop van minimum 3 tandproducten. Hieronder horen bijvoorbeeld tandpasta, dental sticks, tandensnoepjes, etc., maar ook voeding voor de tanden.

Wil je graag alvast meer weten over het gebit van jouw dier? Op onze website kan je heel wat info vinden over het gebit van jouw hond of kat.

Tot binnenkort!
Het Neerhof team

(P.S.: Wil je graag op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van de praktijk, nieuwe producten en acties? Hou dan zeker onze Instagram en Facebookpagina in de gaten.)

Kunnen wij je helpen?